Viime aikoina on herännyt kysymys. En viitsisi sanoa sitä ääneen koska se on tavallaan kiusallista kun ja jos vastaus olisi myöntävä :D Olen kuitenkin nainen ja naiset rakastavat materiaa... Ainakin minä ;) Ja loppujen lopuksi, eikö olekin hyvä että näyttää tyylikkäältä ja päällä on juuri sellaista mikä on "oman näköinen".

Huomasin eräs päivä, kun siivosin aarreaittaani (=vaatehuonettani) kun muru käveli sattumalta ohi ja katsoi silmät suurina sitä tavara paljoutta. Ei kyllä sanonut mitään :D Rakas vaatehuoneeni näyttää kieltämättä siltä että sieltä hyppää kaikki ne ihanuudet syliin. Kolme leveää ja syvää hyllyä joista ylin on tosi korkealla. Laukkuja, kenkiä, tangolla ihanimmat vaatteet, kaikkea maan ja taivaan väliltä. Silloin, vähän aika sitten kun valtasin vaatehuoneen, tai sanoisinko että se on lähinnä komero, miehen kommentti tähän: "Sähän oot oikein sisustanut tän..." :D

Tässä viime aikaiset hankintani :)))

1024592.jpg
Eikö olekin kaunis? :) Oikeaa silkkiä! Juuri sellainen mitä olen etsinyt, suuri ja oikeaa materiaalia. Rakastan tätä!!

989885.jpg
Tilasin huuto.netistä tämän Madonnan malliston mekon. Siis pitkä malli ja imartelee ihanasti kroppaa! :)

1024593.jpg
Tämän ellokselta, mutta mustana. Ajattelin että tällaien pitkä neuletakki olisi ihan kiva joihinkin asuihin yhdistettynä enkä pitänyt tästä niin, niin paljon kun katsoin katalogi kuvaa.... Toista oli kun paketti tuli :) Ihana! Minusta tuo ei pääse oikeuksiin tuossa kuvassa!

1024598.jpg
Elloksen punaiset saappaat. Tuo väri on ihana ja luonnossa hiukan tummemman punainen. Pakko myöntää että nyt minusta tuntuu, että nämä oli heräteostos.... Kyllä ne joidenkin asujen kanssa sopii mutta ei niin hirmu monien... :D

Vielä pitäisi saada tumman ruskea mokka hame, vihdoinkin musta poolo ja löytää jostain ruskeat, matala korkoiset nahka saappaat.

Ompelukone on ehdottomasti piakkoin hankittava. Minulla on monta ihanaa kangasta joista saisi kaikkea ihanaa. :)

Kuvat. ellos.fi ja googlen kuvahaku