Ensi kesänä se sitten tulee :) Tiesin siitä jo jokin aika sitten, mutta kun luin netistä artikkelin ko aiheesta en voinut olla hehkuttamatta :D

Sinkkuelämää leffa :))) Näen jo silmissäni tyttöjenbileet - cosmoja, leffa, bileilemään jne jne :):) HappyHappy :D Tärkeintä on että osaa iloita ja nauttia pienistäkin asioista! :):)

Musta on tullut viime aikoina kirja hullu :D vanhat kirjat kirjahyllyssä ei houkuta ja tänään väkisin otin jotain tosi sivistävää luettavaksi ja sitäkin teen pakosta :D Tuntui siltä että on saatava pitkästä aikaan jotain luettavaa (muutakin kun koulukirjoja :o) ja nappasin manhattanin blondit :D:D huvittaa koska se tuntuu niin huvittavalta kirjalta. Pidän enimmäkseen.. hmm... noo lähinnä "tositarinoista", esim liza marklundin uhatut sarja on loistava, Dave Pelzerin pimeän poika on järkyttävä mutta hyvä. Niitä on paljon, mutta juuri nyt en muista.

Yksi mitkä haluaisin lukea on Jane Fondan ja Marilyn Monroen elämänkerrat <3 itse asiassa kun innostun etsimään kirjoja jostain niin en taatusti löydä niitä mitä etsin :D

Tänään tilasin (vihdoin) paketin h&m:ltä :):):) Ihastuin ystävän paitaan ja oli tietysti pakko tilata itsekin se... no kyllä sen arvas ettei se jää vaan yhteen joten tuli tilattua pari muutakin ihanaa :):)

Nyt syömään :) Ensi kerralla lupaan kuvia :D

J