Kuulumisia....

Pitkä, pitkä aika kun viimeeksi raapustin tänne jotain :D Ikävä on ollut kova :D Töitä olen puskenut aika paljon ja ensi viikon maanantaina taasen alkaa koulu. Siinä mielessä pelottavaa, että tuntuu taas siltä etten muista mitään ja hyvällä lykyllä minut potkitaan suoraan ensimmäiselle vuodelle :D Hope not!
Valmistuminen on aika kaukana, mielestäni nimittäin vasta keväällä 2009 saisin paperit.

Kemuja....
Perjantaina oli tyttöjen kemut :) koska ei voi olla monessa paikassa samaan aikaan valitsin vanhan ystävän joka kutsui katsomaan.... noh... iskelmää xD Eipä sitä tullut seurattua kun oli niin hauskaa kun ei moneen vuoteen olla yhdessä oltu ulkona. Kyseessä oli Kaija Koo eikä musiikki jostain syystä napannut :D No mutta seura ja fiilis oli loistava :) Kiitos H :) Asuna toimi melko arkinen ja tylsä asu. Onneksi ei tullut otettua kuvia asusta :D Beige mokka mini, musta paita ja punaiset saappaat = sekameteli soppa :D

Vaatteita <3....
Tilasin tosin h&m:ltä (kiitos Nelliina vinkistä ;)) mustan ihanan tyttömäisen mekon. En tajunnut kopsaa kuvaa, mutta tulossa on. Mekko on tarkoitus pukea ylle seuraavilla pikku jouluilla. Lisänä vielä jotain näyttävää korua tms. Olen tykästynyt kovasti pitkiin kaulakoruihin ja korviksiin.

Vauva... :)
Taisin ennustaa eilen kaverin synnytyksen :) Lieneekö minussa ennustajan vikaa kun monesti on käynyt niin että saatan tietää jotain tapahtuvan. Esimerkkinä äidin soitto - vaikka en osannut odottaa koko soittoa tai sitten tuo. Onnea H, toivottavasti kaikki meni hyvin (ja nopeasti ;)).
Kyllä sen voin kertoa että vauvan odotus on suurimmaksi osaksi ihanaa, mutta nainen on viimeisillään on iso maha vain tiellä ja loppua kohden saattaa alkaa ahdistamaan ison mahan kantaminen.

Rakastuin... :)

Voi sitä riemua kun "eksyin" Forumiin ja Gina Tricottiin :):) En ole koskaan rakastunut noin :D Ihanaa että suomeenkin vihdoin tuli liike jossa on "oikeita" vaatteita eivätkä ne maksa 90 euroa kappaleelta :O Niistäkin myöhemmin lisää :)

Myös Nelliinan Vilan mallikappale hame. Juuri tuollainen hame on niin minua! ;) Olen oikea apina :D Noh, on positiivista että saa ideoita ystäviltä! :)

<3 J