Eikö ole ihanaa kun olet ostanut uudet korkkarit ja päätät laittaa ne jalkaan kun lähdet esim ystävien kanssa shoppailemaan? Lähdet ulos (toistaiseksi kaikki hyvin), mutta odotas kun pääset lähellekin jotain kauppoja. Jos et käytä korkkareita, tulet jo tuulikaapissa huomaamaan että et voi kävellä siinä normaalisti vaan varpaillaan. Näyttää idiootilta kävellä "varpaillaan". Jos et, niin hyvässä lykyssä korko jää kiinni mattoon ja samantien turvallasi.

Itse olen huomannut että lähes jokaisessa kaupassa, ostoskeskuksessa jne joissa käyn on matot tuulikaapissa joiden reiät on taatusti mitoitettu mun koron mukaan :D Juuri niin että jos astut, korko jää kiinni ja näytät ihan naurettavalta siinä nykiessäsi. Itse asiassa olen seurannut vierestä kun naisen korko jäi mattoon kiinni ja hän jäi nykimään paniikissa keskelle tietä :D Jos satuit lukemaan tämän niin pahoittelen vahingoniloa :D Myös mukulakivet on toine juttu. Niitä tuntuu täällä pääkaupunkiseudulla olevan joka puolella.

Jotenkin tuntuu että suomessa ei voi käyttää korkkareita. Kuka muuten keksisi naisille näitä ansoja?

BB

Olen nyt kiltisti seurannut Big Brotheria. Jotenkin se ei vain tunnu samalta kun ensimmäinen. Niin paljon kun lupasin ennen BB:n alkamista, että tänä vuonna en seuraa mutta niinhän  jäin koukkuun jälleen :D Onko kukaan muuten huomannut sitä, että tänä vuonna ei asukkaat juuri tee ruokaa? :o muistaisin että edellisinä vuosina ruokaa tehtiin erilaisemmin kun mitä tänä vuonna ollaan nähty.

Paras oli ehdottomasti Kadin munakas... Ei kai tuon ikäinen nainen voi olla noin taidoton? Noo, hyvät naurut sain :D:D

Sauli on paras :D Ja leijona takaisin!!!! :):)

<3 J