On kaksi naista joiden tyyliä olen ihaillut pitkään (ja tietysti hiukan myös jäljitellyt) :D Itse olen aika "oma tahtoinen" pukeutuja, en seuraa sillä tavalla muotia ja änkeä itseäni vaatteisiin joista en pidä mutta jotka on "muotia". Rakastan yli kaiken tyylikkäitä, naisellisia, hiukan tyttömäisiä ja seksikkääitä vaatteita. En tietenkään välttämättä tarkoita että kaikkea yhtä aikaa vaan laitan sitä päälle kun sinä päivänä tuntuu laittaa.

Tässä hiukan esimerkkiä :)

918440.jpg918443.jpg918447.jpg

Jolien ihastuttava paita, tuollaista olen etsinyt. Hiukan vain vähemmän koristeellinen, sellainen pelkistetty musta, avoselkäinen... :) Sarah "Carrie Pariisissa" asu - Kaunista. Hameen kuosi voisi olla hiukan eri väriä. Viimeisenä Sarahin ihana asu ja mitkä kengät :))) Kummankin tyyli on mielestäni ollut suurimmaksi osaksi loistava.

Muitakin mietteitä on tässä jonkin aikaa ollut :) Ajattelin vihdoin toteuttaa ajatuksen uudesta kuvasta nilkkaan :)) Itse asiassa piti ottaa jo kesällä mutta eihän se kannata kun jalka olisi joutunut olla piilossa ja kiva raidat myös :D Perhonen olisi tarkoitus ja hyvin todennäköisesti ensi kuun puoli välissä käyn sen "hakattamassa".

<3 J