Aika hauska viikonloppu oli jälleen. Perjantai tosin alkoi pienellä jännityksellä ja pinna oli kieltämättä hiukkasen kireällä. Kaikki jouhtui keskustelusta/arvioinnista joka oli koulussa. Olen sitä mieltä, että kouluissa ei saisi olla kokeita taikka suullisia "tenttejä". On eri asia jos arviointi olisi keskustelua aiheesta, mutta jos se menee vähänkin tenttimäiseksi niin tämä tyttö on pulassa :D En tiedä mikä siinä on, mutta kammoan tuollaisia tilanteita. Kokeet on toinen "punaisenlistan" asia. Vaikka lukisin kirjan ulkoa, niin kokeessa sormi menee taatusti suuhun. Moni opettaja onkin sanonut että vahvampia puoliani on esim portfoliotyöt ja ns esitykset. No totta kai... Jonkin portfoliotyön tekeminen on äärettömän helppoa. Niinkuin esimerkiksi viimeisin, tuo asiakasmarkkinoinnin suunnittelu oli äärettöän kiehtovaa ja tein sen ennätys ajassa valmiiksi.

Kun jo aiemmin mainitsin tuosta tentistä joka silloin perjantai aamuna oli, niin opettaja mainitsi että minusta voisi tulla jonkin tyyppinen "kirjoittaja, kirjailija" juttujeni perusteella :D:D En voinut kuin nauraa sillä hän ei ollut ainoa joka noin sanoi. Kummitätini mielestä minusta olisi kirjailijaksi ja kannustaa yhtenään kirjoittamaan "juttuja" johonkin. Olin teininä kirjoitellut kaikenlaisia juttuja ja ne oli kuulemma mielikuvituksellisia ja hauskoja :D No ai nyt teinillä on mielikuvitusta :D:D Varmasti näkyy läpi, että suhtaudun kevyesti tuohon kirjoitus asiaan.

Minustako siis kirjailija?... hmm... :D Seuraava Anna-Leena Härkönen? ;) Taikka Carrie Bradshaw :))) Äkkiä kihartamaan hiukset... :D:D

Jokin aika sitten kun pyöriskelin h&m:llä etsien tytölle vaatteita, törmäsin tosi kauniiseen verkkapukuun. Tumma liila jossa raitoja jotka oli vaaleamman liilan värisiä. Olisiko materiaali jotakin sametti tyyppistä. Housut suorat verkka housutyyppiset ja takki hupullinen verkkatakki.... Niin kun voi jo arvata että kokoja oli 110cm alaspäin :( olihan tytölle pakko ostaa se kun näytti niin hienolta. Etsin ja etsin edes 164cm itselleni mutta ei niin ei. H&M:n lastenvaatteissa on se hyvä puoli että jotkut 164-170cm sopii loistavasti aikuisellekin :))

Olipas tässä monen kirjavaa juttua :D:D Lisäksi ihastuin asos:in sivuilla pariin juttuun :))

920782.jpg920784.jpg
Tuo vyö on PAKKO saada! Ja tuon "lompakon" kuosi on todella kaunis. Tosin minulla on jo lompakko jota rakastan yli kaiken :D Diorin musta nahkalompakko, juuri sellainen mitä olen halunnut enkä luovu siitä ikinä :D Toinen mihin olen ihastunut, niin Jennifer Lopezin pinkki (tai turkoosi) kirjailtu lompakko/pussukka. Ei edes hirveän hintainen, mutta en ole oikein löytänyt kyseistä mistään.

Tämä tältä erää :)))) Ihanaa Sunnuntaita!!! :)))