On olemassa naisia jotka rakastavat yli kaiken jotakin tiettyä tavaraa tai tavaroita. Näitä voi olla esimerkiksi kengät, asusteet jne.... Oli se mikä tahansa niin tiedän tunteen kun näkee jonkun jotain niin ihanaa ja kaunista ja se on pakko saada nyteikäkohta!!!

Minä kuulun naisiin jotka ovat kenkä, alusvaate ja hajuvesi friikkejä:D Kenkien kanssa pysyn jotenkuten järjen rajoissa vaikkakin onhan se välillä vaikeaa. Luksus merkit vetää kummasti puoleensa koska se sattuvat vain näyttämään lähes syötäviltä. Toki saatan myös löytää parinkympin kengätkin joihin rakastun. Alusvaatteet on toinen =) Ajattelen aiba että niitä ei voi koskaan olla liikaa! Kolmas, mutta ei niin vähäisin on tuoksut. Niitä voisin haalia vaikka kuinka. Niissä tosin minulla on sanotaanko, melko kallis haju.... Kaunis pullo yhdistettynä ihanaan tuoksuun on täydellistä.

Tässä lemppari tuoksuni jotka kaapista löytyy tällä hetkellä =)


998884.jpg

Sarah Jessica Parker Lovely  – Kiitos murulle =) Kiinnostuin tästä tuoksusta sen pullon takia aikoinaan. Yllättävän nopsaa muuten kuluu ja minulla on ollut tähän mennessä n 3 käsirasvaa, 2 suihkugeeliä ja ainakin 3 hajuvettä :D

998887.jpg

Dior Jadore – Kiitos taas muru =) Historiaa en muista mutta sen ainakin että tämä on ollut suosikki yli aikoijen! Kaunis pullo ja tuoksu!

998884.jpg
Chanel Coco (jotain) – Kiitos taas samainen ihminen :D Tästä ei voi enempää sanoakaan :D

998885.jpg

Dolce & Gabbana One – Tätä olen havitellut iät ja ajat ja tänään sain sen kummitädiltäni =)

Nämä haluaisin..... =)

998541.jpg998889.jpg998890.jpg

Chanel Chance, Fendin ja Sarah Jessica Parker Covet - Ne olisi ihanat!

Mitkä on teillä lemppari tuoksujanne? Entä mitä "pakkomielteitä" muilla on? =)