Pakko vielä hehkuttaa jo aiemmin puitua sex and the city aihetta :):) Löysin niin herkullisia kuvia netistä että ei tosikaan :)

938944.jpg938945.jpg938950.jpg
(kuvat imdb.com)

Tuo SJP:n asu ryhmäkuvassa löytyy periaatteessa jo vaatekaapista, tosin mustalla liivillä :D

Lisäksi kun kävimme murun kanssa tuossa viikolla ostoksilla, sovitin yllytyksestä puoli pitkää villakangas takkia. Olin hiukan vastahakoinen aluksi, koska takin taskut ei olleet ihan sitä mitä haluaisin, mutta voi veljet kun kokeilin takkia, se istui päälle kuin silmä päähän. Tässä vielä kuva takista :):)

938974.jpg
(kuva: hm.com)

No itse asiassa tosiasia on se, että kaikki tuollainen naisellinen hömppä sopii minulle parhaiten. Ne myöskin tuntuvat parhaimmalta. Löysin kauan sitten h&m:stä ihanan villakangashameen joka juuri sopivan pituinen ja minun tyylinen, mutta koska kyse oli "rakkaudesta ensi silmäyksellä" niin hame on tietystikin sen näköinen, ettei se ole lojunut siististi henkarissa :D Toistaiseksi en ole löytänyt samankaltaista toista.

Tuosta takista vielä... En ole vielä kyseistä hankkinut ;) ja ajattelinkin että pitäisikö se ostaa? Ihana oli kyllä, mutta minulla on jo ihania takkeja talveksi. Tosin, en ole ostanut niitä tänä vuonna :D Eipä tuota kyllä talvi talvella voi pitääkään. Sama jos lähtisi bikineissä laskettelemaan. Mutta syksyllä ja johonkin tiettyyn voisi.

<3 J