Tällä viikolla BB:n häätöäänestyksessä on neljä ihmistä. Ketä sinun mielestäsi pitäisi häätää ja miksi? Jos saisit päättää kaikista näistä neljästä lähtijät, niin ketkä ne olisi ja kenet jättäisit.

Itse olen tätä mieltä:

Maxine - Lähde!Lähde!! Minusta tuo tyttö on niin piloille hemmoteltu! Omalla tavallaan itsekäs ja nenäkäs. Minä, minä! Raivostuttavaa!

Timo - Muute kiva mutta en pidä hänen naisten mies maineestaan. Varmasti olisi hyvä tyyppi jos ei jatkuvasti olisi ensin sadun, sitten helin ja nyt suvin kimpussa. Välillä tulee mieleen että minkä takia tuo mies on tuolla, naisten? Välillä turhan lapsellinen! Lähteä vai jäädä? Sekä että minun mielestään. Ehkä silloin lähteä jos ei aio muuttaa asennettaan ja jäädä silloin kun lopettaa sen playerinä olemisen :D

Niko - Heh... Tarvitseeko edes sanoa :D Liian teini tuohon porukkaan :D Ulos! Ärsyttää sen tavat ja ilmeet!!!

Kadi - Välillä hiukan itsekäs, mutta muuten loistavan kuvan ovat antaneet. Koska valittavana on nämä neljä niin kyllä Kadi mielestäni pitäisi saada jäädä. Nätti tyttö mutta välillä sortuu ylilyönteihin. Esim Akin kanssa väittelyyn ja tuohon laihdutus juttuun. Kadi on omalla tavallaan mukava.

Sanotaan, että jos Kadi ja Sauli olisi häätöäänestyksessä, saattaisin ensimmäistä kertaa äänestää :D Sauli on aivan samanlainen kuin eräs ystäväni ja aivan loistava tyyppi! :) Ja mitkä hiukset miehellä :D Uusien kilpailijoiden suhteen olen vähän neutraali, koska ovat tulleet kesken ja se hämää. Miksi näille uusille pitäisi suoda voitto koska ovat tulleet kesken? Viime vuotinen idea toimi mutta että nyt on tullut lähes joka kerralla uusi asukas.

Vanhoista taasen "kärkeen" kuuluisi Kadi, Jarkko ja Sauli. Piia taasen tuntuu jotenkin niin neutraalilta uusien asukkaiden rinnalla. En ole oikein pystynyt luomaan kunnon käsitystä hänestä. Harmi että Einari putosi niin nopeasti :D

Mielipiteitä :)

<3 J